Ekologistiikka™

Vuosisopimusasiakkaamme (Fiksulogistiikka™-palvelua käyttävät asiakkaamme) voivat ottaa käyttöönsä Ekologistiikka™-palvelun. Ekologistiikka™-palvelussa asiakkaamme saavat tiedon siitä, kuinka paljon CO2-päästöjä heidän kuljetuksista syntyy. Moni yhtiö raportoi nykyään CO2-päästönsä joko vastuullisuusraportissaan tai vuosikertomuksessaan ja tämän palvelun kautta yritys saa kuukausittain raportin kuljetustensa CO2-päästöistä.

CO2-päästöihin vaikuttaa paljon auton kunto, kuljetussuunnittelu ja auton lastaus. Pynnösen kuljetuskalusto pidetään hyvässä kunnossa, joka takaa asiakkaallemme sovittujen kuljetusten aikataulujen pitämisen lisäksi mahdollisimman pienet CO2-päästöt. Autojemme seurantalaitteiden ansiosta Ekologistiikka™-palveluun voidaan sisällyttää kuljetusreittien optimointi. Tämä tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Samassa yhteydessä myös pakkaustavoista voidaan keskustella, jotta kuljetukset olisivat mahdollisimmat tehokkaita.

Vähennetään päästöjä ja energiankulutusta

Pynnönen on sitoutunut parantamaan energiatehokkuuttaan tavarankuljetuksissaan vuodesta 2013 eteenpäin allekirjoittamalla Tavarankuljetusten ja Logistiikan energiatehokkuussopimuksen. Sopimuksen valmisteluun ovat osallistuneet liikenne- ja viestintäministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, ympäristöministeriö, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry, Logistiikkayritysten Liitto ry ja VR Osakeyhtiö ja sopimukseen liittyminen osoittaa kuljetusliikkeen pyrkivän kehittämään energiatehokkuuttaan ja pienentämään kuljetussuoritteille kohdistuvia päästöjään. Energiatehokkuussopimuksella tavoitellaan tavarankuljetus- ja logistiikka-alalla yhdeksän prosentin parannusta energiatehokkuuteen vuoteen 2016 mennessä. Tavoitteena on, että vähintään 60 prosenttia tavaraliikenteen yrityksistä tai rekisteröidyistä ajoneuvoista saataisiin noudattamaan vapaaehtoisuuteen perustuvaa sopimusta. Sopimus koskee myös rautatiekuljetuksia.

Mikäli olet kiinnostunut Ekologistiikka™-palvelusta, ota yhteyttä yhteyshenkilöösi meillä Pynnösellä »

Ajoraportti

Ajoraportti

Energiatehokkuussopimus

Energiatehokkuussopimus

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!