Paluulogistiikka™

Tutustu Pynnönen International Ltd Oy:n kätevään Paluulogistiikka™-palveluun. Palvelu tarjoaa ratkaisun mm. elintarvikealan, tukkuliikkeiden, teollisuuden sekä rakennusalan kuljetushaasteisiin, silloin kun maakuntiin jäävät lavat, muovilaatikot, rullakot tms. ovat ongelmana. Paluulogistiikka™-palvelussa huolehdimme ja keräämme asiakkaiden omaisuuden talteen ja palautamme sen asiakkaallemme.

Paluulogistiikka™-palvelu sopii myös tarvittaessa kierrätyspalvelun toteuttamiseksi siinä tilanteessa, että yritys haluaa palauttaa maakunnista myymälöistään esim. käytetyt koneet/kaluston/tavarat keskusvarastolle kierrätystä varten.

Keräys

Paluulogistiikka™-palvelussa keräilemme asiakkaan lavat, muovilaatikot, rullakot tai kierrätykseen palautuvat koneet, kaluston tai muun tavaran ympäri Suomea ja palautamme ne asiakkaalle sovitun aikataulun mukaan.

Korjaus, kunnostus, varastointi

Paluulogistiikka™-palveluun voi myös liittää lavojen kunnostuksen tai laatikoiden pesun, kun tavarat on ensin keräilty maakunnista meidän varastolle. Kunnostamme kuormalavoja ja kuljetusalustoja mm. Keravan toimipisteessämme. Kunnostuksen jälkeen lavat, laatikot tai rullakot toimitetaan haluamaanne osoitteeseen tai jatkovarastoidaan meillä. Mikäli kyseessä on kierrätysratkaisu, voimme toimittaa kierrätettävät tavarat ennalta sovittuun kierrätyspisteeseen.

Hyödynnä myös varastointipalveluamme

Paluulogistiikka™-palveluun voi yhdistää myös tuotteiden varastoinnin. Tämä on toimiva ratkaisu erityisesti yrityksille, jotka haluavat keventää oman yrityksensä varastointiin liittyviä kustannuseriä, kuten varastorakennuksen ylläpitokuluja, henkilöstökuluja sekä mahdollisia varaston kalustokuluja. Katso varastointipalvelumme »

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Paluulogistiikka™-palvelusta, otathan yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!