Projektilogistiikka™

Projektilogistiikka™-palvelu on suurten, erikoismuotoisten- ja mittaisten tavaroiden ja laitteiden sekä erikoismateriaalien kuljetukseen suunniteltu palvelu. Projektilogistiikka™-palvelu on aina rajatun ajan voimassa ja on aina räätälöity erityisesti kyseistä projektia palvelemaan.

Pitkän kokemuksemme ja hyvän yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta, pystymme suorittamaan suuriakin toimeksiantoja kerrallaan. Voimme suorittaa toimeksiantoja, joiden massahaarukka on 1-70 000 kg. Ylisuuret laitteet ja tavarat eivät aiheuta meille ongelmia, eivät edes Venäjän kuljetuksissa. Kuljettajilla on pätevyydet niin elintarvikekuljetuksiin kuin erilaisten kierrätystavaroiden ja vaarallisten aineiden kuljettamiseen.

Laajan yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota todella suurissa tavaraerissä esim. jokilaiva- tai laivakuljetusta sekä erikoiskuljetuksia mm. isojen koneiden toimituksia osissa aikataulutettuna projektin aikataulun mukaan. Kuljetuksia teemme niin kotimaan, kuin Venäjän ja CIS-maiden alueille, mutta myös Eurooppaan.

  • Junakuljetukset esim. venäläisillä junavaunuilla
  • Umpinaiset 13,6 m trailerit, joilla voidaan taata kuormien parempi turvallisuus ja puhtaus
  • Erikoiskuljetukset painaville ja ylimittaisille kuormille
  • Erikoisaikataulutus projektin tarpeiden mukaan ja tarvittaessa välivarastointi

Rautatiekuljetukset

Pitkien etäisyyksien ja suurien tavaramäärien ollessa kyseessä tarjoamme junakuljetusvaihtoehtoa Projektilogistiika™-palvelussa. Kuljetusajat vastaavat lähes autokuljetusaikoja ja pystymme raportoimaan tarvittaessa päivittäin lastin sijainnin. Esim. Kazakstanin ja Siperian öljykentille olemme kuljettaneet junalla rakennusmateriaaleja ja öljyn porausvälineitä.

Suoritamme lastauksen junaan autosta tai lauttavaunusta katetussa tilassa, joten tavarat säilyvät kuivina säästä huolimatta. Pystymme ylläpitämään nopean kuljetusketjun ympäri vuoden ja tavaroita käsitellään huolellisesti.

Rautatiekuljetus voi olla mm. :

  • Ajoneuvokuljetus
  • Rahtikuljetus
  • Erikoismittakuljetus

Rautatiekuljetus

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!