Ratkaisemme kuljetustarpeesi

Ekologistiikka™ – tähtäimessä ekologinen kuljetus

Ympäristön ystävinä yhdessä kohti pienempiä päästöjä


Oletko jo vuosisopimusasiakkaamme (Fiksulogistiikka™-palvelua käyttävät asiakas)? Mikäli näin, voit ottaa käyttöösi Ekologistiikka™-palvelun, jonka ydinajatus on ekologinen kuljetus. Ekologistiikka™-palvelussa saat kuukausittaisen raportin siitä, kuinka paljon CO2-päästöjä kuljetuksistasi syntyy.

CO2-päästöihin vaikuttaa paljon auton kunto, myös kuljetussuunnittelu ja auton lastaus. Meillä Pynnösellä pidetään kuljetuskalusto hyvässä kunnossa, mikä takaa sinulle sovittujen kuljetusaikataulujen pitämisen lisäksi mahdollisimman pienet CO2-päästöt. Operoimme kuljetuksia kotiseudultamme Keravalta koko maahan ja aina ulkomaille asti.

Myös kuljetusreittien optimointi

Autojemme seurantalaitteiden ansiosta Ekologistiikka™-palveluun on mahdollista sisällyttää kuljetusreittien optimointi. Tämä tehdään yhdessä kanssasi. Samassa yhteydessä voidaan keskustella pakkaustavoista, jotta kuljetukset olisivat mahdollisimmat tehokkaita.

Energiatehokkaasti eteenpäin vuodesta 2013

Pynnönen on sitoutunut parantamaan energiatehokkuutta tavarankuljetuksissaan vuodesta 2013 eteenpäin allekirjoittamalla Tavarankuljetusten ja Logistiikan energiatehokkuussopimuksen.

Sopimuksen valmisteluun ovat osallistuneet liikenne- ja viestintäministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, ympäristöministeriö, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry, Logistiikkayritysten Liitto ry ja VR Osakeyhtiö. Sopimukseen liittyminen osoittaa kuljetusliikkeen pyrkivän kehittämään energiatehokkuuttaan ja pienentämään kuljetussuoritteille kohdistuvia päästöjään.

Energiatehokkuussopimuksella tavoitellaan tavarankuljetus- ja logistiikka-alalla yhdeksän prosentin parannusta energiatehokkuuteen vuoteen 2016 mennessä. Tavoitteena on, että vähintään 60 prosenttia tavaraliikenteen yrityksistä tai rekisteröidyistä ajoneuvoista saataisiin noudattamaan vapaaehtoisuuteen perustuvaa sopimusta. Sopimus koskee myös rautatiekuljetuksia.

Kiinnostuitko Ekologistiikka™-palvelusta?

Ekologinen kuljetus on mahdollista Pynnösen kyydissä. Jos haluat kuulla lisää Ekologistiikka™-palvelustamme, ota yhteyttä esimerkiksi soittamalla tai sähköpostitse tai oheisella lomakkeella. 

Ota yhteyttä »