Palvelut » Ekologistiikka

Ekologistiikka™

Vuosisopimusasiakkaamme (Fiksulogistiikka™-palvelua käyttävät asiakkaamme) voivat ottaa käyttöönsä Ekologistiikka™-palvelun. Ekologistiikka™-palvelussa asiakkaamme saavat tiedon siitä, kuinka paljon CO2-päästöjä heidän kuljetuksista syntyy. Moni yhtiö raportoi nykyään CO2-päästönsä joko vastuullisuusraportissaan tai vuosikertomuksessaan ja tämän palvelun kautta yritys saa kuukausittain raportin kuljetustensa CO2-päästöistä.

CO2-päästöihin vaikuttaa paljon auton kunto, kuljetussuunnittelu ja auton lastaus. Pynnösen kuljetuskalusto pidetään hyvässä kunnossa, joka takaa asiakkaallemme sovittujen kuljetusten aikataulujen pitämisen lisäksi mahdollisimman pienet CO2-päästöt. Autojemme seurantalaitteiden ansiosta Ekologistiikka™-palveluun voidaan sisällyttää kuljetusreittien optimointi. Tämä tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Samassa yhteydessä myös pakkaustavoista voidaan keskustella, jotta kuljetukset olisivat mahdollisimmat tehokkaita.

Vähennetään päästöjä ja energiankulutusta

Pynnönen on sitoutunut parantamaan energiatehokkuuttaan tavarankuljetuksissaan vuodesta 2013 eteenpäin allekirjoittamalla Tavarankuljetusten ja Logistiikan energiatehokkuussopimuksen. Sopimuksen valmisteluun ovat osallistuneet liikenne- ja viestintäministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, ympäristöministeriö, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry, Logistiikkayritysten Liitto ry ja VR Osakeyhtiö ja sopimukseen liittyminen osoittaa kuljetusliikkeen pyrkivän kehittämään energiatehokkuuttaan ja pienentämään kuljetussuoritteille kohdistuvia päästöjään. Energiatehokkuussopimuksella tavoitellaan tavarankuljetus- ja logistiikka-alalla yhdeksän prosentin parannusta energiatehokkuuteen vuoteen 2016 mennessä. Tavoitteena on, että vähintään 60 prosenttia tavaraliikenteen yrityksistä tai rekisteröidyistä ajoneuvoista saataisiin noudattamaan vapaaehtoisuuteen perustuvaa sopimusta. Sopimus koskee myös rautatiekuljetuksia.

Mikäli olet kiinnostunut Ekologistiikka™-palvelusta, ota yhteyttä yhteyshenkilöösi meillä Pynnösellä »

Ajoraportti

Ajoraportti

Energiatehokkuussopimus

Energiatehokkuussopimus

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pynnönen International Ltd Oy
Palopellonkatu 8
04250 KERAVA

Y-tunnus: 06326343
Puh: +358104242500

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pynnönen International Ltd Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.