Palvelut » Paluulogistiikka

Paluulogistiikka™

Tutustu Pynnönen International Ltd Oy:n kätevään Paluulogistiikka™-palveluun. Palvelu tarjoaa ratkaisun mm. elintarvikealan, tukkuliikkeiden, teollisuuden sekä rakennusalan kuljetushaasteisiin, silloin kun maakuntiin jäävät lavat, muovilaatikot, rullakot tms. ovat ongelmana. Paluulogistiikka™-palvelussa huolehdimme ja keräämme asiakkaiden omaisuuden talteen ja palautamme sen asiakkaallemme.

Paluulogistiikka™-palvelu sopii myös tarvittaessa kierrätyspalvelun toteuttamiseksi siinä tilanteessa, että yritys haluaa palauttaa maakunnista myymälöistään esim. käytetyt koneet/kaluston/tavarat keskusvarastolle kierrätystä varten.

Keräys

Paluulogistiikka™-palvelussa keräilemme asiakkaan lavat, muovilaatikot, rullakot tai kierrätykseen palautuvat koneet, kaluston tai muun tavaran ympäri Suomea ja palautamme ne asiakkaalle sovitun aikataulun mukaan.

Korjaus, kunnostus, varastointi

Paluulogistiikka™-palveluun voi myös liittää lavojen kunnostuksen tai laatikoiden pesun, kun tavarat on ensin keräilty maakunnista meidän varastolle. Kunnostamme kuormalavoja ja kuljetusalustoja mm. Keravan toimipisteessämme. Kunnostuksen jälkeen lavat, laatikot tai rullakot toimitetaan haluamaanne osoitteeseen tai jatkovarastoidaan meillä. Mikäli kyseessä on kierrätysratkaisu, voimme toimittaa kierrätettävät tavarat ennalta sovittuun kierrätyspisteeseen.

Hyödynnä myös varastointipalveluamme

Paluulogistiikka™-palveluun voi yhdistää myös tuotteiden varastoinnin. Tämä on toimiva ratkaisu erityisesti yrityksille, jotka haluavat keventää oman yrityksensä varastointiin liittyviä kustannuseriä, kuten varastorakennuksen ylläpitokuluja, henkilöstökuluja sekä mahdollisia varaston kalustokuluja. Katso varastointipalvelumme »

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Paluulogistiikka™-palvelusta, otathan yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pynnönen International Ltd Oy
Palopellonkatu 8
04250 KERAVA

Y-tunnus: 06326343
Puh: +358104242500

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pynnönen International Ltd Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.