Palvelut » Projektilogistiikka

Projektilogistiikka™

Projektilogistiikka™-palvelu on suurten, erikoismuotoisten- ja mittaisten tavaroiden ja laitteiden sekä erikoismateriaalien kuljetukseen suunniteltu palvelu. Projektilogistiikka™-palvelu on aina rajatun ajan voimassa ja on aina räätälöity erityisesti kyseistä projektia palvelemaan.

Pitkän kokemuksemme ja hyvän yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta, pystymme suorittamaan suuriakin toimeksiantoja kerrallaan. Voimme suorittaa toimeksiantoja, joiden massahaarukka on 1-70 000 kg. Ylisuuret laitteet ja tavarat eivät aiheuta meille ongelmia, eivät edes Venäjän kuljetuksissa. Kuljettajilla on pätevyydet niin elintarvikekuljetuksiin kuin erilaisten kierrätystavaroiden ja vaarallisten aineiden kuljettamiseen.

Laajan yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota todella suurissa tavaraerissä esim. jokilaiva- tai laivakuljetusta sekä erikoiskuljetuksia mm. isojen koneiden toimituksia osissa aikataulutettuna projektin aikataulun mukaan. Kuljetuksia teemme niin kotimaan, kuin Venäjän ja CIS-maiden alueille, mutta myös Eurooppaan.

 • Junakuljetukset esim. venäläisillä junavaunuilla
 • Umpinaiset 13,6 m trailerit, joilla voidaan taata kuormien parempi turvallisuus ja puhtaus
 • Erikoiskuljetukset painaville ja ylimittaisille kuormille
 • Erikoisaikataulutus projektin tarpeiden mukaan ja tarvittaessa välivarastointi

Rautatiekuljetukset

Pitkien etäisyyksien ja suurien tavaramäärien ollessa kyseessä tarjoamme junakuljetusvaihtoehtoa Projektilogistiika™-palvelussa. Kuljetusajat vastaavat lähes autokuljetusaikoja ja pystymme raportoimaan tarvittaessa päivittäin lastin sijainnin. Esim. Kazakstanin ja Siperian öljykentille olemme kuljettaneet junalla rakennusmateriaaleja ja öljyn porausvälineitä.

Suoritamme lastauksen junaan autosta tai lauttavaunusta katetussa tilassa, joten tavarat säilyvät kuivina säästä huolimatta. Pystymme ylläpitämään nopean kuljetusketjun ympäri vuoden ja tavaroita käsitellään huolellisesti.

Rautatiekuljetus voi olla mm. :

 • Ajoneuvokuljetus
 • Rahtikuljetus
 • Erikoismittakuljetus
Rautatiekuljetus

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pynnönen International Ltd Oy
Palopellonkatu 8
04250 KERAVA

Y-tunnus: 06326343
Puh: +358104242500

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pynnönen International Ltd Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.