Ratkaisemme kuljetustarpeesi

Projektilogistiikka™ hoitaa erikoiskuljetukset

Liian suuri teille, vaan ei meille! Pynnöseltä projektikohtaiset kuljetukset kotimaassa ja ulkomailla.


Projektilogistiikka™-palvelumme on laadittu toteuttamaan erilaiset erikoiskuljetukset. Palvelu on suunniteltu suurten, erikoismuotoisten ja -mittaisten tavaroiden ja laitteiden sekä erikoismateriaalien kuljetukseen. Projektilogistiikka™ on aina rajatun ajan voimassa ja räätälöity erityisesti kyseistä projektia palvelemaan.

Kuljetuksia teemme kotipaikastamme Keravalta operoiden niin kotimaan kuin Venäjän ja CIS-maiden alueille, myös Eurooppaan. Lue seuraavasta lisää, katso yhteystietomme ja soittele, niin jutellaan tarpeistasi. Voit myös jättää viestin oheisella lomakkeella. 

Kuljetus, jossa saa olla kiloja!

Laajan yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota todella suurissa tavaraerissä esim. jokilaiva- tai laivakuljetusta sekä erikoiskuljetuksia, mm. isojen koneiden toimituksia osissa aikataulutettuna projektin aikataulun mukaan. Tarvittaessa myös välivarastointi onnistuu.

Voimme suorittaa toimeksiantoja, joiden massahaarukka on 1 - 70 000 kg. Ylisuuret laitteet ja tavarat eivät aiheuta meille ongelmia. Kuljettajillamme on pätevyydet niin elintarvikekuljetuksiin kuin erilaisten kierrätystavaroiden ja vaarallisten aineiden kuljettamiseen.

Rautatiekuljetukset pitkille matkoille ja suurille erille

Pitkien etäisyyksien ja suurien tavaramäärien ollessa kyseessä tarjoamme junakuljetusvaihtoehtoa. Olemme kuljettaneet esim. Kazakstanin ja Siperian öljykentille junalla rakennusmateriaaleja ja öljynporausvälineitä. Kuljetusajat vastaavat lähes autokuljetusaikoja, ja pystymme raportoimaan tarvittaessa päivittäin lastin sijainnin.

Rautatiekuljetus voi olla mm.


  • Ajoneuvokuljetus
  • Rahtikuljetus
  • Erikoismittakuljetus

Suoritamme lastauksen junaan autosta tai lauttavaunusta katetussa tilassa, joten tavarat säilyvät kuivina säästä huolimatta. Pystymme ylläpitämään nopean kuljetusketjun ympäri vuoden, ja tavaroita käsitellään huolellisesti.


Erikoiskuljetukset ovat meille arkea

Joten kysy ihmeessä meitä homman hoitajaksi! Muista käydä tutustumassa myös muihin palveluihimme. Meiltä saat mm. Fiksulogistiikka™-vuosisopimuspalvelun sekä muita yhtä fiksuja logistisia ratkaisuja.

Ota yhteyttä »