Ratkaisemme kuljetustarpeesi

Varastointipalvelut – tilaa piisaa Keravalla ja Nokialla!

Meillä varastoit viisaasti, kevennät kuluja ja saat enemmän aikaa muuhun


Olisiko tarvetta hankkia varastointipalvelut, joilla voit keventää varastointiin liittyviä kuluja saaden samalla enemmän aikaa ydinliiketoimintasi kehittämiseen ja pyörittämiseen? Pynnönen on yritys paikallaan!

Meillä on yhteensä noin 5 000 m² varastotilaa kahdella eri paikkakunnalla Keravalla ja Nokialla, joissa käsittelemme vuosittain noin 1 000 trailerkuormaa. Varastointipalvelut sisältävät varastoitavien tavaroiden käsittelyt ja keräilyt sekä varastoinnin ja raportoinnin, kaikki Sinulle sopivan sopimuksen mukaan.

Varastointi voidaan yhdistää Fiksulogistiikka™- ja Paluulogistiikka™-palveluihin. Kysäise ihmeessä lisää asiasta! Eritoten niin pääkaupunkiseudun kuin Pirkanmaan yritykset hyötyvät varastoinnin palveluistamme varsin kustannustehokkaasti.

 

Vapauta varastointiin liittyviä kustannuksia

Varastointi on omiaan varsinkin niille yrityksille, jotka haluavat helpottaa oman yrityksensä varastointiin kuluvia kustannuksia. Näitä ovat esim. varastorakennuksen ylläpitokulut, mahdolliset varaston kalustokulut ja henkilöstökulut.

Meillä Pynnösellä juuri mainitut kustannuserät ovat osa normaalia liiketoimintaamme, joten pystymme tarjoamaan varastoinnin sinulle takuulla taloudellisesti. Meillä on osaava henkilökunta, asianmukaiset varastotilat ja tehokas logistiikkakalusto.

 

Miltäs kuulostaa?

Jos lukemasi vaikuttaa hyvältä, voit pyytää suoraan tarjouksen varastointipalveluista tai ottaa meihin yhteyttä kysyäksesi lisää. Suunnitellaan yhdessä parhaat varastointiratkaisut yrityksellesi!

 

Varastojen yhteystiedot

Keravan varasto

 

Terästie 13, FI 04220 KERAVA

 

Aukioloajat:

ma-pe 07.00 - 17.00

 

Kirill Boiko

Keskus puh. 010 4242 500

kuljetus@pynnonen.fi

Nokian varasto

 

Rapinkorventie 2, FI 37150 NOKIA

 

Aukioloajat:

ma-pe 07.00 - 17.00

 

Ville Kosonen

Keskus puh. 010 4242 500

kuljetus@pynnonen.fi

 

Ota yhteyttä »