Ratkaisemme kuljetustarpeesi

Varastointipalvelut – tilaa piisaa Keravalla ja Nokialla!

Meillä varastoit viisaasti, kevennät kuluja ja saat enemmän aikaa muuhun


Olisiko tarvetta hankkia varastointipalvelut, joilla voit keventää varastointiin liittyviä kuluja saaden samalla enemmän aikaa ydinliiketoimintasi kehittämiseen ja pyörittämiseen? Pynnönen on yritys paikallaan!

Meillä on yhteensä noin 5 000 m² varastotilaa kahdella eri paikkakunnalla Keravalla ja Nokialla, joissa käsittelemme vuosittain noin 1 000 trailerkuormaa. Varastointipalvelut sisältävät varastoitavien tavaroiden käsittelyt ja keräilyt sekä varastoinnin ja raportoinnin, kaikki Sinulle sopivan sopimuksen mukaan.

Varastointi voidaan yhdistää Fiksulogistiikka™- ja Paluulogistiikka™-palveluihin. Kysäise ihmeessä lisää asiasta! Eritoten niin pääkaupunkiseudun kuin Pirkanmaan yritykset hyötyvät varastoinnin palveluistamme varsin kustannustehokkaasti.


Vapauta varastointiin liittyviä kustannuksia

Varastointi on omiaan varsinkin niille yrityksille, jotka haluavat helpottaa oman yrityksensä varastointiin kuluvia kustannuksia. Näitä ovat esim. varastorakennuksen ylläpitokulut, mahdolliset varaston kalustokulut ja henkilöstökulut.

Meillä Pynnösellä juuri mainitut kustannuserät ovat osa normaalia liiketoimintaamme, joten pystymme tarjoamaan varastoinnin sinulle takuulla taloudellisesti. Meillä on osaava henkilökunta, asianmukaiset varastotilat ja tehokas logistiikkakalusto.


Miltäs kuulostaa?

Jos lukemasi vaikuttaa hyvältä, voit pyytää suoraan tarjouksen varastointipalveluista tai ottaa meihin yhteyttä kysyäksesi lisää. Suunnitellaan yhdessä parhaat varastointiratkaisut yrityksellesi!


Varastojen yhteystiedot

Keravan varasto

Terästie 13, FI 04220 Kerava

Aukioloajat: ma-pe 07.00 - 17.00

Tauno Peltonen

puh. 010 4242 510, 050 3044 150

fax. 010 4242 501

tauno.peltonen@pynnonen.fi

Ota yhteyttä »