Yritys

Yritys

Pynnönen International Ltd. Oy on suomalainen, vaativiin logistiikka-alan palveluihin erikoistunut kuljetus- ja huolintaliike. Erikoisuutenamme on teollisuuden ja pakkausmateriaaliyritysten autokuljetusten ja erikoiskuljetusten toteuttaminen. Lisäksi tarjoamme erilaisia huolinta- ja varastointipalveluita. Yli 60-vuoden kokemuksemme ja osaamisemme kotimaan, Euroopan, Venäjän ja CIS-maiden kuljetuksista takaa asiakkaillemme turvalliset ja kustannustehokkaat logistiikkapalvelut räätälöidysti kunkin asiakkaan omiin tarpeisiin soveltuvaksi. Päätoimipaikkamme on erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, Keravalla ja lisäksi meillä on varasto Tampereen kupeessa Nokialla. Perheyhtiömme palveluksessa on 20 henkeä.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat sekä vuosisopimuksella toteutettavat kuljetukset (Fiksulogistiikka™) että Kertalogistiikka™-palvelut. Kuljetusvalikoimaamme ovat perinteiset container-kuljetukset, täydet trailer-kuormat sekä kappaletavaran kuljetukset. Suoritamme myös erikois- ja projektikuljetuksia, tämä Projektilogistiikka™-palvelu on erityisesti kohdennettu Venäjän sekä CIS-maiden projektikuljetuksia varten, mutta tarjoamme kilpailukykyisiä ratkaisuja myös erikoiskuljetuksiin kotimaassa sekä muualle Eurooppaan. Hoidamme myös diplomaattikuljetuksia, voit lukea niistä lisää täältä Turvalogistiikka™.

Paluulogistiikka™-palvelu tarjoaa ratkaisun mm. elintarvikealan, tukkuliikkeiden, teollisuuden sekä rakennusalan kuljetushaasteisiin, joissa maakuntiin jäävät lavat, muovilaatikot, rullakot tms. ovat ongelmana. Keräilemme lavat, rullakot ja laatikot maakunnista takaisin asiakkaillemme ja toimitamme ne sovittuun paikkaan.

Varastointipalveluja tarjoamme Keravalla (pääkaupunkiseudun alue) ja Nokialla (Pirkanmaan alue). Vuosittain käsittelemme varastoissamme jopa 1000 trailer-kuormallista erilaisia lähetyksiä. Kuljettajamme ovat uusien EU-direktiivien mukaan koulutettuja.

Yhteistyökumppaneina käytämme sekä suomalaisia että ulkomaalaisia kuljetusliikkeitä.

Kuljettajien kielitaitokysymykset eivät muodosta ongelmaa vaikeissakaan toimeksiannoissa ja kalustomme on länsimaista ja täyttää korkeatkin laatuvaatimukset. Valikoimassamme on normaalit kontti- ja kapellitrailerit, lämpötilakontrolloidut yksiköt ja erikoiskuljetuskalusto.

Kiinnitämme huomiota vastuulliseen toimintaan. Pidämme huolta siitä, että henkilökuntamme osaaminen on ajantasaista ja he ovat motivoituneita. Meillä onkin töissä paljon pitkänlinjan kuljetusalan ammattilaisia ja kuskimme ovat suomalaisia, asiansa ja asiakaspalvelun osaavia. Osa työntekijöistämme hallitsee myös venäjän kielen.

Olemme lisäksi kehittäneet asiakaskohtaisia kuljetus- ja varastointiratkaisuja, jotka edistävät asiakkaidemme arkea. Näistä hyvänä esimerkkinä mm. Ekologistiikka™-palvelu. Palvelun ansiosta asiakkaamme saavat tiedon siitä, kuinka paljon CO2-päästöjä heidän kuljetuksista syntyy ja täten he pystyvät ottamaan tämän huomioon omassa vastuullisuusraportoinnissaan. Pidämme kuljetuskalustomme hyvässä kunnossa, joka takaa asiakkaallemme täsmälliset kuljetusaikataulut sekä mahdollisimman pienet päästöt. Teemme asiakkaidemme kanssa mielellämme myös kuljetussuunnittelua, jotta kuljetusreitit olisivat mahdollisimman tehokkaat.

Asiakkaamme arvostavat osaamistamme sekä palveluitamme, sillä useat asiakkuutemme ovatkin kymmenien vuosien pituisia. Yli 60-vuoden kokemuksemme alalta ja pitkät asiakassuhteemme takaavat Sinulle turvalliset ja pitkällä aikavälillä kustannustehokkaat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pynnönen International Ltd Oy
Palopellonkatu 8
04250 KERAVA

Y-tunnus: 06326343
Puh: +358104242500

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pynnönen International Ltd Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.